5 Haziran 2012 Salı

Bavul / Zehra


     Bazen bir yola cikarsiniz ve o yol biter ya hani (Tem otoyolu gibi), iste bu yol o yollardan biri degil = ) Bu yol simdilik sonu gozle pek gorulemeyen yollardan biri. Bazen bavulunuzu hazirlarken kendinize `Geliyor muyum yoksa gidiyor muyum? Gitmek mi zor kalmak mi zor? Acaba yerlesik hayata bir gun gecicek miyim?` diye sordugunuz yollardan biri bu yol.

     Gelmek guzeldir de gitmek pek kolay olmuyor, olamiyor maalesef. Ozlem, hasret, sevgi, birkac damla gozyasi, kalp buruklugu, vb; bavulla birlikte bunlarida tasiyorsunuz yaninizda ve genelde bu ektekiler kilo sinirini asiyor ama hava yolu sirketindeki gorevliler bunu farkedemiyor ve bu sayede sizde fark odemiyorsunuz = )

      Kur`ani Kerim, yolculugun vazgecilmezi, sirt cantasinda yeri her zaman hazir. Ve bu sefer Mutaffifin Suresi okunacak insallah, semadaki meleklere en yakin olunan yerde. Niye Mutaffifin, gecen sabah kahvaltida o sureden bahsedildi de oyuzden.

      Kimi zaman sigiyoruz, cogu zaman sigamiyoruz yeryuzune. Ama ferah ve mesut yureklere, rahat birsekilde sigabiliyoruz elhamdulillah. Yurekleri bu kadar genis yaratan Rabbime hamdolsun.  
 
      Bavulunuzla seyehat ederken, yolunuzun uzerinde ya da yakinlarinizda, girip sukunet bulabileceginiz, guzel yurekler olmasi dilegiyle..


Zehra

Not: Penguenlere malum olsun, ben annemi hep ozlerim, yanindayken bile = )

1 yorum:

  1. Yüreğine sağlık yavrum.Ben de seni özledim.Rabbim muhabbetini üzerimizden eksik etmesin.

    YanıtlaSil